Fiatal utca - Ahol a jővőd találod!

Események

Reziliencia tréning

Hallottál már a rezilienciáról? A reziliencia nem más, mint a lelki ellenállóképesség, ami segít, hogy:
• megküzdj a mindennapi stresszel, kihívásokkal, akadályokkal
• hatékonyabban alkalmazkodj a folyamatosan változó környezeti elvárásokhoz
• a változásokat te magad aktívan alakítsd 

A jó hír, hogy a reziliencia fejleszthető képesség! Gyere el, ha nem múltál még el 30 és tudatosabban, energikusan szeretnéd indítani az új évet! 

Társasjáték est

Szeretsz társasozni? Érdekelnek az önismereti, személyiségfejlesztő játékok?  Akkor van egy szuper hírünk: megrendezésre kerül a Fiatal Utca első társasjáték estje, ahova minden érdeklődött szeretettel várunk!  A jó hangulat garantált!

Brand yourself!

A mai világban fontos, hogy tisztában legyünk ne csak önmagunkkal, de azzal is, mi különböztet meg minket másoktól. Nagy előnnyel indulunk az élet minden területén, ha az énmárkánk tudatosan fel van építve, mert ez segít nekünk kiemelkedni a tömegből.

Saját szemüvegem és értékeim

Az, ahogyan látjuk a világot és, ahogyan viszonyulunk a többiekhez, nagyban befolyásolja életünket. Saját szemléletmódunk sokszor korlátokat állít elénk, mint amikor rossz dioptriájú lencse van a szemüvegünkben és emiatt nem látjuk tisztán magunkat vagy környezetünket.  Ahogy az előttünk álló akadályokat látjuk, az tud lenni maga az akadály. 

whY me? - recruitment workshop

Az Y-generációra szabott workshopunkon megismerheted, sőt a gyakorlatban ki is próbálhatod a tudatos és sikeres álláskeresés alapfogásait.

Vezetővé válok tréning

Vezetői ambícióid vannak, de nem tudod, hogyan indulj el? Itt a helyed!

Csoportos coaching 2015. 01. 05. - 2015. 12. 18.

Csoportos coaching folyamataink folyamatosan indulnak konfliktuskezelés és asszertív (erőszakmentes önérvényesítés) kommunikáció témában. Jelentkezz most!

Egyéni coaching 2016. 01. 04. - 2016. 12. 16.

Egyéni coachingra bármikor bejelentkezhetsz 2015. január 5. utáni kezdéssel! Tedd meg most!

Tudatos karriertervezés Tudatos karriertervezés workshop

Ha nem él még egyértelmű kép a fejedben arról, hogy hogyan képzeled el a karriered most és 10 év múlva, gyere el és kibogozzuk!

helyzetfüggő vezetés Helyzetfüggő vezetés tréning

Helyzetfüggő vezetés: személyhez és helyzethez igazított rugalmas vezetési stílus elsajátítása. A tréning során megismerkedhetsz a különböző vezetői stílusokkal, jellemzőikkel és hogy melyik milyen helyzetben a leginkább célravezető választás.

Oldalak