Fiatal utca - Ahol a jővőd találod!

Egyéni coaching

Az egyéni coaching során négyszemközti beszélgetések, találkozások alkalmával nyílik lehetőséged a fejlődésre, amelyben az egyik képzett szakemberünk van a segítségedre.

Bővebben

Csoportos coaching

Olyan csoportos folyamat, amikor a hívószó a csoport által feldolgozandó téma, amely iránt érdeklődők különböző területekről érkeznek, egy körben gyűlnek össze, és a coach támogatásával saját esetükön, helyzetükön, megoldásra váró közös feladatok megoldása során osztják meg tapasztalataikat. Az egyéni coachinghoz képest a csoport szingergiája, ereje adhat még plusz hozzáadott értéket, az egymástól való tanulás kapcsán is. Csoportos coaching folyamatainkra az Események fül alatt jelentkezhetsz.

Bővebben

Tréning

A tréning csoportos fejlesztési folyamat. Különböző helyekről érkező, de azonos (munkahelyi) téma iránt érdeklődők dolgoznak együtt egy egész nap során csoportos, páros és egyéni feladatok megoldása által azért, hogy eredményesebbek legyenek munkahelyi kapcsolataikban.

Bővebben

Különleges események

A coachingon és tréningen kívül itt találhatsz minden olyan programot, amely a Fiatal Utca keretében megszervezésre kerül, pl.: előadás, kerekasztal beszélgetés, networking programok, stb. Különleges eseményeinkre az Események fül alatt jelentkezhetsz.

Bővebben