Fiatal utca - Ahol a jővőd találod!

Referencia

Egyéb esemény

Társasjáték Est
Játékmesterek: Nagy Krisztina, Buta Kinga, Szerencsés Gabriella, Szőnyi Fanni Zsófia

"Kötetlen volt, sok nevetés, pozitív érzés itt lenni."

"Annak ellenére, hogy teljesen ismeretlen emberek jöttek össze, nagyon felszabadult volt ez az este. Ügyesek voltak a játékmesterek. Jó volt a játékválasztás, segített minket az önismeret fejlesztésében is."

"Ami a legjobban tetszett a mai alkalmon, hogy egy nagyon kötetlen légkört tudtatok teremteni az együttléthez."

Tréning

Reziliencia
tréner: Nagy Krisztina, Buta Kinga, Szőnyi Fanni Zsófia

„Gyakorlatorientált és jól rávilágít a téma főbb pontjaira. Ajánlom azoknak, akik fejleszteni kívánják önmagukat.” dr. Radvánszki István

„Egy nap, amikor saját magaddal törődhetsz, mégis társaságban. Megismerhettem más nézőpontot.”

„Akit érdekel az önmegvalósítás, önmotiváció, reziliencia, azoknak jó kiindulópont kehet, hogy tovább fejleszthesse magát, rengeteg gyakorlati példával.”

Saját szemüvegem
tréner: Szabó Viktória

Szuper volt, jó kedvű, velem egykorú fiatalokkal együtt dolgozni, akiket hasonló problémák foglalkoztatnak és szeretnének fejlődni, másik „szemüveget” felvenni. Ez a program elindított bennem egy folyamatot. (Vecsernyés Dóra)

Nagyon fiatalos a csapat, viszont ez a felkészültségük szempontjából nem látszott meg. Teljesen elégedett voltam szakmai szempontból is a tréninggel. Hiába volt ez sokadik tréningem, tudott újat adni. (Kolumbán Katalin)

Brand Yourself!
tréner: Szabó Viktória

Lelkes és elfogadó környezetben sokkal könnyebb a tanulás, új ismeretek befogadása. Ezt itt mind megkaptam ma a Fiatal Utca training csapatától. Köszönöm Nektek, így tovább! (Szitter Zsuzsanna Réka)

A tréning felépítése mind az elméleti, mind a gyakorlati feladatok segítségével új rendszerbe és aspektusba helyezett már korábban hallott vagy ismert dolgokat. Köszönöm az élményt lányok! :) (Gulyás Kata)

Vezetővé Válok tréning
tréner: Tóth Annamária

„Ajánlom másoknak is, mert az elméleti tudás nagyon jó gyakorlatok során került átadásra. Ami pedig elméletként lett átadva, az is jól átöltethető a gyakorlatba.” (Baracsi Adrienn)

„Egy nap lefolyása alatt elgondolkodtató és felhasználható új tudást nyújt, amihez szívesen fogok visszanyúlni. Hálás vagyok Marynek a pozitív hangulathoz és mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit is szeretne fejlődni az önismeretben.” (Csaba Zita Éva)


whYme? - Recruitment workshop
tréner: Effenpergel Veronika

„Pályakezdőként és kezdő álláskeresőként remek támpontot adott az induláshoz. Erősen ajánlom a hasonló helyzetben lévő fiatalembereknek!” (Ferencsik Mihály)

„Nagyon jó lehetőség volt arra, hogy egy következő interjú során magabiztosabban és tudatosabban jelenhessek meg. Segített megismerni a „másik oldalt”, és hogy magamról is más képet kaphassak.” (Tolnai Anikó)


Kommunikáció és asszertivitás tréning (Kolozsvár)
tréner: Makai B. András, Palóczi Zita

„Hihetetlen dolgokra képes ráeszmélni az ember, mind a múltbeli konfliktushelyzetek, mind pedig a jövőbeni esetleges konfrontációk megoldásaival kapcsolatban. Egy tartalmas, élmény dús és hasznos tréninget tudhatunk magunk mögött.” (Csömör Tamás, Co-Founder-CEO-Felin Games)

„Az asszertív kommunikációs tréningen sok olyan információval, tudással és taktikával gazdagodtam, amelyek véleményem szerint sokat fognak segíteni a szakmai- és magánéletem sikerességének elérésében.” (László Zoltán, Mikó Imre Szakkollégium, elnök)

Vezetői tréning
tréner: Bite Barbara

"Minden fiatal vezetőnek ajánlom a tréninget, mert szemléletformáló volt, több új módszert megismertem, többször volt "Hoppá, tényleg!" élményem. A tréning után átértékeltem a saját vezetői módszereimet." (Nagy Ádám, LEO Klubok Magyarország, elnök)

"Ajánlom minden olyan fiatalnak, aki érez magában bármiféle vezetői készséget, azoknak is, akik nem merik bevallani maguknak, hiszen ez a tréning során előhívható belőlük. Nem volt száraz, tetszettek a játékok, melyek által sokat tanultunk. Jó felépítése volt a napnak. Nagyon sok hasznosat tanulhattunk! Köszönjük!" (Balázs Eszter, LEO Klubok Magyarország, alelnök - tagfejlesztés)

"Be kell valljam, fenntartásokkal indultam el a mai tréningre, hiszen nem tudtam, mit várhatok tőle, és még sohasem volt még csak hasonlóban sem részem. A játékos feladatok, Barbara kedvessége, felkészültsége, és amiket elmondott, rengeteg motivációt adtak a számomra. Sok hasznos dolgot tanultam ma és számos élménnyel gazdagodtam. Köszönöm szépen, hogy itt lehettem!" (Szalagyi Dorina, LEO Klubok Magyarország, alelnök - programok)

Tudatos Karriertervezés workshop
tréner: Nagy Nóra

„Kötetlen beszélgetés jelleg-hangulat, feladatok, LEGO :)” (Baracsi Adrienn)


Egyéni coaching

Lerf Andrea
„Néha a számomra triviális kérdéseket is más szemszögből tudja megvilágítani, amire addig nem gondoltam.” (Werner Zoltán)

Mondi Csaba
„Remek lehetőség mindenkinek, aki szeretne fejlődni mind szakmailag, mind pedig emberileg. Csaba rendkívül empatikus és a coachingok alkalmával megteremtette azt a környezetet, ahol bátran és szívesen beszéltem a problémákról és együtt kerestünk megoldásokat, melyeket most is használhatok az élet bármely területén. Minden találkozónk alkalmával emlékeztetett a kitűzött céljaimra, így végig tudtam fókuszálni arra, hogy miért is vagyok ott.” (Szakács Henrietta, BME - Management Szakkollégium, projektvezető)


Teamcoaching

BME - Management Szakkollégium
teamcoach: Tóth Annamária

„A teamcoaching, ha esélyt adsz neki és nyitott vagy a változásra, akkor segíthet abban, hogy akár hétköznapi, akár rendkívüli eseményeket úgy tudj kezelni, hogy azok életedet előre vigyék és ne törési pontokként jelenjenek meg.” (Kósik Dániel, elnök)

„Egy csapat életében szerintem nagyon fontos, hogy a munkán kívül, minőségi időt töltsenek együtt a tagok. A teamcoaching alkalmával a coach kívülről szemléli a folyamatot, csapatot, ezáltal új szempontokat tud behozni, ami nagyon hasznos.” (Oswald Réka, elnökségi tag)

„Fontos, hogy a mai rohanó világunkban néha megálljunk egy kicsit és önmagunkra, a csapatunkra koncentráljunk. Szuper lehetőség a teamcoaching, hiszen mindezt egy tapasztalt coach segítségével teheted meg.” (Sipos Laura, elnökségi tag)

„Egy olyan folyamat, mely legalább annyira szól mirólunk, mint magáról a csapatról. A közösségi tanulás meglévő olyan formája ez, amellyel nem gondoltam, hogy valaha találkozom.” (Sinkovics Bálint, elnökségi tag)