Fiatal utca - Ahol a jővőd találod!

Tudástár

Így nem fogod elpocsékolni a szabadidődet

Ha úgy érzed, hogy a szabadidőd egyszerűen kifolyik a kezeid közül, pedig rengeteg terved lenne, akkor ez a cikk neked szól! Mutatunk két technikát, amelyekkel sikeresebben menedzselheted az idődet, hogy elérd a kitűzött céljaidat.

Bővebben
Generációk a munka világában

Napjainkban egyre gyakrabban tapasztaljuk azt, hogyha belépünk egy munkahelyre, hogy több különböző életkorú ember dolgozik együtt. Ahhoz, hogy eredményesen tudjunk együtt dolgozni szükségünk van arra, hogy megértsük azt, hogy őket mi motiválja a munkavilágában és ők hogyan dolgoznak.

Bővebben
Hogyan hozd ki a maximumot a LinkedInedből? IV. rész: Mit NE csinálj a LinkedInen?

Ha okosan használjátok a LinkedIn-t, akkor szakmai kapuk nyílhatnak meg előttetek. Mi pedig egy 4 részes cikksorozattal készültünk nektek, amelyben megmutatjuk, hogyan tudjátok a legtöbbet kihozni az oldalból. Az utolsó részből arról olvashattok, mik azok a hibák, amelyeket jobb, ha elkerültök a LinkedIn-en (és mik a megoldásaik), annak érdekében, hogy eredményesek legyetek.

Bővebben
A Hogyan hozd ki a maximumot a LinkedInedből? III. rész: Mit tehetsz még annak érdekében, hogy kitűnj a tömegből?

Ha okosan használjátok a LinkedIn-t, akkor szakmai kapuk nyílhatnak meg előttetek. Mi pedig egy 4 részes cikksorozattal készültünk nektek, amelyben megmutatjuk, hogyan tudjátok a legtöbbet kihozni az oldalból. A harmadik részből arról olvashattok, miket tudtok még bevetni annak érdekében, hogy kitűnjetek a tömegből az oldalon.

Bővebben
Hogyan hozd ki a maximumot a LinkedIn profilodból? II. A képekről

Ha okosan használjátok a LinkedIn-t, akkor szakmai kapuk nyílhatnak meg előttetek. Mi pedig egy 4 részes cikksorozattal készültünk nektek, amelyben megmutatjuk, hogyan tudjátok a legtöbbet kihozni az oldalból. A második részből arról olvashattok, milyen (profil- és borító) képeket töltsetek fel az oldalra.

Bővebben
Hogyan hozd ki a maximumot a LinkedIn profilodból? I. Hogyan töltsd ki az adatlapodat, hogy profinak tűnj?

Ha okosan használjátok a LinkedIn-t, akkor szakmai kapuk nyílhatnak meg előttetek. Mi pedig egy 4 részes cikksorozattal készültünk nektek, amelyben megmutatjuk, hogyan tudjátok a legtöbbet kihozni az oldalból. Az első részből arról olvashattok, hogyan (és miért) töltsd ki a profilodat. Tartsatok velünk!

Bővebben
Így változtathatja meg a hála az életed

Manapság egyre nagyobb divatnak örvendenek a hálanaplók és a hálalisták. De hogy mik is ezek pontosan, és hogy ez a kb. napi 3 percet igénylő gyakorlat milyen pozitív változásokat hozhat az életedbe, azt a cikkünkből tudhatod meg!

Bővebben
Céges karácsonyi buli: TEDD & NE TEDD!

Bár a december szinte minden munkavállaló számára megterhelő az év végi hajrá miatt, az azt követő céges évzáró karácsonyi buli megfelelő alkalmat nyújt az elmúlt időszak sikereinek megünneplésére és a közös kikapcsolódásra. Annak érdekében, hogy az estének ne legyenek negatív következményei a karrieredre nézve érdemes néhány alapszabályt betartani; sőt ezt az alkalmat személyes kapcsolatépítésre is használhatod!

Bővebben
Útmutató a hatékony szünethez

Minden dolgozó egyetért azzal, hogy a munka közben beiktatott kisebb szünetek segítenek a nap átvészelésében, sőt akár még élvezetesebbé is tehetik a munkavégzést. Ezeknek a kis szüneteknek hála, a dolgozók kiegyensúlyozottabbá válnak, jót tesz a testi-mentális egészségnek, ami nem utolsó sorban a munkaadó szempontjából sem mellékes, hiszen egy kipihentebb, felfrissült dolgozó jobban tud koncentrálni és hatékonyabb is a napi munka során. De vajon mik lehetnek a hatékony szünet jellemzői, mikor, mit és hogyan csináljuk? Eheti cikkünkben erről gyűjtöttünk össze nektek pár hasznos tippet!

Bővebben

Oldalak