Fiatal utca - Ahol a jővőd találod!

Tudástár

6 szokás, hogy igazi stratéga legyél

Ahhoz, hogy vezetőként hatékonyan tudd irányítani a csapatod, szükség van arra, hogy mindenki munkáját átlásd és mindig felkészülten tudd, hogy mit kell tenned, mi lesz a következő lépés.

Bővebben
Hogyan küzdjünk meg a változásokkal?

Az őszt mindig valahol az elmúlás első jelének szokták tekinteni. Elmúlt a nyár és lassan megint eltelik egy év. Te hogyan viseled a változásokat? Várod, hiszen valaminek a vége egyben valami újnak a kezdetét is jelenti vagy inkább szomorú vagy, hiszen valami véget ért?

 

Bővebben
10 dolog, ami miatt senki sem vesz komolyan a munkahelyeden

 

Ezen a héten 10 dolgot osztunk meg veletek, amiket jobb, ha elkerültök, ha profinak szeretnétek tűnni a munkahelyeteken.

Bővebben
Így nem fogod elpocsékolni a szabadidődet

Ha úgy érzed, hogy a szabadidőd egyszerűen kifolyik a kezeid közül, pedig rengeteg terved lenne, akkor ez a cikk neked szól! Mutatunk két technikát, amelyekkel sikeresebben menedzselheted az idődet, hogy elérd a kitűzött céljaidat.

Bővebben
Generációk a munka világában

Napjainkban egyre gyakrabban tapasztaljuk azt, hogyha belépünk egy munkahelyre, hogy több különböző életkorú ember dolgozik együtt. Ahhoz, hogy eredményesen tudjunk együtt dolgozni szükségünk van arra, hogy megértsük azt, hogy őket mi motiválja a munkavilágában és ők hogyan dolgoznak.

Bővebben
Hogyan hozd ki a maximumot a LinkedInedből? IV. rész: Mit NE csinálj a LinkedInen?

Ha okosan használjátok a LinkedIn-t, akkor szakmai kapuk nyílhatnak meg előttetek. Mi pedig egy 4 részes cikksorozattal készültünk nektek, amelyben megmutatjuk, hogyan tudjátok a legtöbbet kihozni az oldalból. Az utolsó részből arról olvashattok, mik azok a hibák, amelyeket jobb, ha elkerültök a LinkedIn-en (és mik a megoldásaik), annak érdekében, hogy eredményesek legyetek.

Bővebben
A Hogyan hozd ki a maximumot a LinkedInedből? III. rész: Mit tehetsz még annak érdekében, hogy kitűnj a tömegből?

Ha okosan használjátok a LinkedIn-t, akkor szakmai kapuk nyílhatnak meg előttetek. Mi pedig egy 4 részes cikksorozattal készültünk nektek, amelyben megmutatjuk, hogyan tudjátok a legtöbbet kihozni az oldalból. A harmadik részből arról olvashattok, miket tudtok még bevetni annak érdekében, hogy kitűnjetek a tömegből az oldalon.

Bővebben
Hogyan hozd ki a maximumot a LinkedIn profilodból? II. A képekről

Ha okosan használjátok a LinkedIn-t, akkor szakmai kapuk nyílhatnak meg előttetek. Mi pedig egy 4 részes cikksorozattal készültünk nektek, amelyben megmutatjuk, hogyan tudjátok a legtöbbet kihozni az oldalból. A második részből arról olvashattok, milyen (profil- és borító) képeket töltsetek fel az oldalra.

Bővebben
Hogyan hozd ki a maximumot a LinkedIn profilodból? I. Hogyan töltsd ki az adatlapodat, hogy profinak tűnj?

Ha okosan használjátok a LinkedIn-t, akkor szakmai kapuk nyílhatnak meg előttetek. Mi pedig egy 4 részes cikksorozattal készültünk nektek, amelyben megmutatjuk, hogyan tudjátok a legtöbbet kihozni az oldalból. Az első részből arról olvashattok, hogyan (és miért) töltsd ki a profilodat. Tartsatok velünk!

Bővebben
Így változtathatja meg a hála az életed

Manapság egyre nagyobb divatnak örvendenek a hálanaplók és a hálalisták. De hogy mik is ezek pontosan, és hogy ez a kb. napi 3 percet igénylő gyakorlat milyen pozitív változásokat hozhat az életedbe, azt a cikkünkből tudhatod meg!

Bővebben

Oldalak