Fiatal utca - Ahol a jővőd találod!

Tudástár

Hogyan hozd ki a maximumot a LinkedInedből? IV. rész: Mit NE csinálj a LinkedInen?

Ha okosan használjátok a LinkedIn-t, akkor szakmai kapuk nyílhatnak meg előttetek. Mi pedig egy 4 részes cikksorozattal készültünk nektek, amelyben megmutatjuk, hogyan tudjátok a legtöbbet kihozni az oldalból. Az utolsó részből arról olvashattok, mik azok a hibák, amelyeket jobb, ha elkerültök a LinkedIn-en (és mik a megoldásaik), annak érdekében, hogy eredményesek legyetek.

Bővebben
A Hogyan hozd ki a maximumot a LinkedInedből? III. rész: Mit tehetsz még annak érdekében, hogy kitűnj a tömegből?

Ha okosan használjátok a LinkedIn-t, akkor szakmai kapuk nyílhatnak meg előttetek. Mi pedig egy 4 részes cikksorozattal készültünk nektek, amelyben megmutatjuk, hogyan tudjátok a legtöbbet kihozni az oldalból. A harmadik részből arról olvashattok, miket tudtok még bevetni annak érdekében, hogy kitűnjetek a tömegből az oldalon.

Bővebben
Hogyan hozd ki a maximumot a LinkedIn profilodból? II. A képekről

Ha okosan használjátok a LinkedIn-t, akkor szakmai kapuk nyílhatnak meg előttetek. Mi pedig egy 4 részes cikksorozattal készültünk nektek, amelyben megmutatjuk, hogyan tudjátok a legtöbbet kihozni az oldalból. A második részből arról olvashattok, milyen (profil- és borító) képeket töltsetek fel az oldalra.

Bővebben
Hogyan hozd ki a maximumot a LinkedIn profilodból? I. Hogyan töltsd ki az adatlapodat, hogy profinak tűnj?

Ha okosan használjátok a LinkedIn-t, akkor szakmai kapuk nyílhatnak meg előttetek. Mi pedig egy 4 részes cikksorozattal készültünk nektek, amelyben megmutatjuk, hogyan tudjátok a legtöbbet kihozni az oldalból. Az első részből arról olvashattok, hogyan (és miért) töltsd ki a profilodat. Tartsatok velünk!

Bővebben
Így változtathatja meg a hála az életed

Manapság egyre nagyobb divatnak örvendenek a hálanaplók és a hálalisták. De hogy mik is ezek pontosan, és hogy ez a kb. napi 3 percet igénylő gyakorlat milyen pozitív változásokat hozhat az életedbe, azt a cikkünkből tudhatod meg!

Bővebben
Céges karácsonyi buli: TEDD & NE TEDD!

Bár a december szinte minden munkavállaló számára megterhelő az év végi hajrá miatt, az azt követő céges évzáró karácsonyi buli megfelelő alkalmat nyújt az elmúlt időszak sikereinek megünneplésére és a közös kikapcsolódásra. Annak érdekében, hogy az estének ne legyenek negatív következményei a karrieredre nézve érdemes néhány alapszabályt betartani; sőt ezt az alkalmat személyes kapcsolatépítésre is használhatod!

Bővebben
Útmutató a hatékony szünethez

Minden dolgozó egyetért azzal, hogy a munka közben beiktatott kisebb szünetek segítenek a nap átvészelésében, sőt akár még élvezetesebbé is tehetik a munkavégzést. Ezeknek a kis szüneteknek hála, a dolgozók kiegyensúlyozottabbá válnak, jót tesz a testi-mentális egészségnek, ami nem utolsó sorban a munkaadó szempontjából sem mellékes, hiszen egy kipihentebb, felfrissült dolgozó jobban tud koncentrálni és hatékonyabb is a napi munka során. De vajon mik lehetnek a hatékony szünet jellemzői, mikor, mit és hogyan csináljuk? Eheti cikkünkben erről gyűjtöttünk össze nektek pár hasznos tippet!

Bővebben
Fogyatékossággal élők és megváltozott munkaképességűek - csak attól félünk, amit nem ismerünk!

Elkötelezett munkavállalókat keresel? Mi tudunk valakikről, akik csupán megbecsülésre vágynak, hogy elköteleződhessenek; ők a fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek! Ha szeretnél többet tudni, másképp tekinteni a világra és nyitottabb lenni a témában, akkor olvass tovább! Hiszen csak attól félünk, amit nem ismerünk!

Bővebben

Oldalak